Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El 15è cicle d’activitats formatives per a la gent gran inclou prop de 30 xerrades sobre salut i qualitat de vida

Escoltar

El 15è cicle d’activitats formatives per a la gent gran inclou prop de 30 xerrades sobre salut i qualitat de vida

Les activitats comencen el 4 d’octubre i finalitzen el 6 de juny



L’Ajuntament, amb la col·laboració del Consorci Sanitari del Maresme, l’Institut Català de la Salut, el Grup d’Estudi i Difusió de Plantes i Remeis del Maresme i Vallès, la Creu Roja, la Fundació Agrupació, CCOO, UGT i professionals vinculats a la gent gran, organitza el 15è Cicle d’activitats formatives per a la gent gran. 




Aquest cicle comença el proper 4 d’octubre i finalitza el 6 de juny amb la programació de 29 xerrades de diferent temàtica, però totes persegueixen l’objectiu de donar consells pràctics sobre temes que preocupen a la gent gran, familiars i cuidadors perquè així la gent gran tingui una actitud activa enfront temes de salut i qualitat de vida.




Les xerrades, que es fan a diferents indrets de la ciutat com casals i associacions, afrontaran temes com l’alimentació saludable, els medicaments genèrics, el testament vital, l’ictus, la prevenció de caigudes i accidents a la llar, les pensions, els serveis i ajudes de l’administració i el colesterol, entre d’altres.




La primera activitat es farà el 4 d’octubre al Casal de la Gent Gran de Molins, anirà a càrrec de Creu Roja, i s’abordarà el tema de la sexualitat i l’afecte en la vellesa.




Aquest cicle d’activitats, que enguany arriben a la 15a edició, sorgeix del treball que es fa a la Comissió de Qualitat de Vida del Consell Municipal de la Gent Gran de Mataró.