Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Camp Municipal d’Esports del Centenari instal·la nova graderia

Escoltar

El Camp Municipal d’Esports del Centenari instal·la nova graderia

Es preveu que les obres estiguin enllestides a principis de juny



L’alcalde, David Bote, acompanyat dels regidors d’Esports, Josep Maria Font, i Via Pública, Equipaments i Espais Públics, Núria Moreno, ha visitat avui les obres d’adequació de les grades del Camp Municipal d’Esports del Centenari. Els treballs van començar el passat gener i consisteixen en la instal·lació d’una nova graderia principal.


 

La grada anterior, ja enderrocada, estava formada per petites llotges d’obra instal·lades en plataformes de diferents alçades i amplades. Amb les obres, queden configurats 107 metres lineals de grada de formigó prefabricat, de 6 nivells amb capacitat per a 1.080 espectadors. Hi haurà accessos directes al camp de joc des dels dos extrems de la graderia.

 

A l’accés principal, des del passeig de Carles Padrós, es construirà una terrassa mirador. També es faran els treballs d’adaptació de la rampa de sortida ubicada a l’accés de servei, al passeig d’Antoni Cabanelles.

 

Les obres estan adjudicades a l’empresa RAVI Obras, Transportes y Excavaciones, SL per un import de 146.961,87 € (IVA inclòs). Està previst que estiguin finalitzades a principis de juny.