Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cicle “A la vora del Jazz” proposa nous formats a la tercera edició

Escoltar

El cicle “A la vora del Jazz” proposa nous formats a la tercera edició

La Direcció de Cultura i l’Associació jazz Maresme coorganitzen el cicle que comença el 3 d’abril amb un concert gratuït al Pati del Cafè NouEl regidor de Cultura, Joaquim Fernàndez, el representants de l’Associació Jazz Maresme Gerard Nieto, la representant de la Casa de la Música, Marta Vilarrasa, i l’artista mataroní Josep M. Gomis han presentat aquest matí la tercera edició del cicle “A la vora del Jazz”. En aquesta nova edició la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró s’implica de ple i esdevé coorganitzador a través d’un suport econòmic i logístic que ajudarà al cicle a ampliar continguts i millorar- ne la difusió. La tercera edició d’“A la vora del Jazz” se celebra del 3 al 28 d’abril. El concert inaugural enguany serà gratuït per acostar-se a tots els públics. Serà el 3 d’abril a les 12.30 h al Pati del Cafè Nou i anirà a càrrec de Los Fulanos.


 

El cicle d’enguany amplia nous espais i surt de la sala de referència, el Casal de la Nova Aliança, per anar al Pati del Cafè Nou, al Celler Castellví amb un concert vermut i a la Sala Clap amb una ballada de swing, a més d’una ubicació sorpresa prou singular.

 

 “A la vora del Jazz” té per objectiu donar continuïtat a la tasca de difusió d’aquest gènere musical que durant tot l’any fa l’Associació Jazz Maresme a través de jam sessions i altres activitats relacionades amb el jazz. De la mateixa manera que ja ha fet a les dues primeres edicions, el cicle combina músics de l’escena internacional amb el bo i millor del jazz que es fa a Catalunya.

 

El cap de cartell d’enguany serà la formació italiana Fabrizo Bosso Quartet, tot i que també es podrà gaudir de la vocalista nord-americana Charmin Michelle. Al costat d’aquestes figures internacionals hi haurà destacades formacions catalanes com la Big Band Jazz Maresme compartint escenari amb Perico Sambeat, el trio Shu Shu i una jam session amb Víctor de Diego.

 

El 30 de març a les 20 h a la Sala Casal Aliança es farà la presentació del programa i del cartell d’enguany, il·lustrat per l’artista mataroní Josep M. Gomis, així com la inauguració d’una exposició fotogràfica amb les imatges de les dues primeres edicions. L’acte acabarà amb un petit concert i refrigeri per als assistents a càrrec de membres de l’Associació Jazz Maresme.

 

 El cicle complementa l’oferta musical amb servei de bar i una oferta gastronòmica.

 

El cicle “A la vora del Jazz” està organitzat per l’Associació Jazz Maresme, la Casa de la Música i Fabrés Produccions i compta amb la col·laboració del Celler Castellví i la Pastisseria Uñó, així com amb el patrocini de Roy Assessors i l’Aliança de Mataró.

 

Les entrades als concerts es podran comprar a través de www.jazzmaresme.com, presencialment a Direcció de Cultura i des d’una hora abans a la taquilla de l’espai de concert. Hi haurà també dos abonaments per als concerts. El primer té un preu de 45 € i inclou els tres recitals programats al Casal de la Nova Aliança i el concert sorpresa. L’altre de 65 € inclou els mateixos concerts més el sopar.

 

 

Programa del cicle

 

●  Dimecres 30 de març, a les 20 h

Presentació del cicle i inauguració de l’exposició de fotografies

Casal de la Nova Aliança Preu: Gratuït

 

● Diumenge 3 d’abril a les 12.30 h

Concert inaugural amb Los Fulanos

Pati del Cafè Nou Preu: Gratuït

 

● Dijous 7 d’abril, a les 21.30 h

Jam Session amb Víctor de Diego

Sala Clap Preu: 5 € / Concert + sopar: 12 €

 

● Dissabte 9 d’abril, a les 12.30 h

Concert –Vermut amb Shu Shu

Celler Castellví Preu: 8 € anticipada / 10 € a taquilla

 

● Dissabte 9 d’abril, a les 22 h

Ballada de swing amb Shakin’all

Sala Clap Preu: 8 € anticipada / 10 € a taquilla

 

●  Dijous 14 d’abril, a les 21 h

Concert amb Big Band Jazz Maresme & Perico Sambeat

Sala Casal Aliança Preu: 15 € anticipada / 18 € a taquilla / Concert + sopar: 22 €

 

● Dissabte 16 d’abril, a les 12.30 h

Club de l’Escolta: El jazz en 10 Discs

El Públic Preu: Gratuït

 

● Diumenge 17 d’abril, a les 12.30 h

Concert Sorpresa

A un terrat/pati de Mataró Preu: 8 € anticipada / 10 € a taquilla

 

● Dijous 21 d’abril, a les 21 h

Concert amb Fabrizio Bosso Quartet

Sala Casal Aliança Preu: 18 € anticipada / 20 € a taquilla / Concert + sopar: 25 €

 

● Dijous 28 d’abril, a les 21 h

Concert amb Charmin Michelle Quintet

Sala Casal Aliança Preu: 15 € anticipada / 18 € a taquilla / Concert + sopar: 22 €.