Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cicle d’espectacles Sortim en Família inclou 11 propostes de música, teatre, titelles i circ

Escoltar

El cicle d’espectacles Sortim en Família inclou 11 propostes de música, teatre, titelles i circ

El cicle comença el 2 d’octubre i acaba el 18 de desembre

La programació de teatre, dansa, circ, titelles i concerts adreçada al públic familiar s’articula a l’entorn del cicle Sortim en família que, des del 2 d’octubre fins al 18 de desembre, inclou 11 propostes. La Direcció de Cultura de l’Ajuntament, el Grup Xarxa Mataró, Circulant: circ en moviment, AACC Maresme Titelles i el Casal Nova Aliança Mataronina fan possible aquest projecte que arriba enguany a la cinquena edició.
El cicle Sortim en Família inclou l’oferta conjunta d’espectacles adreçats a infants de l’àmbit públic i privat de la ciutat. Se celebren al Teatre Monumental i al Casal Nova Aliança. El preu de les entrades oscil·la entre els 4 i els 7 euros.


Bítels, contes i dansa
La Direcció de Cultura de l’Ajuntament ha programat dos espectacles adreçats al públic familiar, i més concretament a les famílies amb nadons. Es tracta del concert “Bitels per a nadons”, una proposta de tribut a The Beatles de la companyia La petita malumaluga que arribarà el 30 d’octubre al Teatre Monumental. L’altra proposta es farà a l’Aula de Teatre el 27 de novembre, i és “Dansa per a nadons”, un taller dirigit per Cristina Castellà per estimular les capacitats cognitives, afectives i motrius dels més petits de la casa.
AACC Maresme Titelles programa els espectacles “El llop cantaire dels tres porquets i la caputxeta”, “El viatge d’en James” i “Palla, fusta, pedra. La història dels tres porquets”. Tres muntatges en què els titelles, fets de tot tipus de materials, són els protagonistes. Els tres es podran veure al Casal Nova Aliança.
“Contes amagats”, “Draps” i “La Ventafocs. El musical amb ritme dels 50” són els tres espectacles que presenta el Grup Xarxa Mataró al Teatre Monumental. I finalment, Circulant, Circ en Moviment ha programat “Entre pinces”, espectacle que obre el cicle Sortim en família, el proper 2 d’octubre, i els espectacles “Mr Màgic” i “Tot sol... i núvol!”, tots ells es faran al Casal Nova Aliança.