Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El nou menjador de l’Escola Vista Alegre comença a funcionar el dilluns 15

Escoltar

El nou menjador de l’Escola Vista Alegre comença a funcionar el dilluns 15

L’Ajuntament ha fet les instal·lacions, que permetran servir menjar preparat

L’alcalde, David Bote, ha presidit avui la visita oficial amb motiu de la finalització de les obres d’adequació del nou office-menjador de l’Escola Vista Alegre. Els treballs fan possible que a partir de dilluns que ve, 15 de febrer, els alumnes del centre educatiu puguin dinar a la mateixa escola.

 

Aquesta era una antiga reivindicació de la comunitat educativa, ja que fins ara els escolars que requerien el servei de menjador havien de desplaçar-se a l’Escola Àngela Bransuela, travessant la ronda de Sant Oleguer, donat que l’Escola Vista Alegre no disposava d’instal·lacions adequades. Una trentena d’alumnes del centre, que té una sola línia, fan ús actualment del servei de menjador.

 

Les obres van començar al desembre per aprofitar el recés en l’activitat escolar de les vacances de Nadal. L’office s’ha situat a la planta primera de l’edifici 2 de l’escola, on hi havia la biblioteca. L’espai disposa de les condicions necessàries per oferir un servei d’àpats preparats fora de l’equipament. La biblioteca s’està traslladat a la planta primera de l’edifici 1, on compartirà espai amb l’aula d’informàtica.

 

Les obres del nou menjador, finançades per l’Ajuntament, es van adjudicar a l’empresa SERVICONS LOGIC, SL per un import de 14.589,13 € (IVA inclòs). El Departament d’Ensenyament de la Generalitat ha cedit part de l’equipament necessari per distribuir els àpats, i l’escola i l’AMPA han adquirit els elements de refrigeració per als aliments que ho requereixin.