Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Pla de millora de l’esport en edat escolar s’inicia amb una trobada amb representants de 29 centres educatius

Escoltar

El Pla de millora de l’esport en edat escolar s’inicia amb una trobada amb representants de 29 centres educatius

Aquest Pla de millora forma part dels acords de govern i del PAM 2016



El regidor d’Esports, Josep Maria Font, i el regidor d’Educació, Miquel Àngel Vadell, van presidir ahir la trobada de presentació del Pla de millora de l’esport en edat escolar als centres educatius de la ciutat. La trobada, que es va fer al Saló de Plens de l’Ajuntament, va comptar amb 40 representants de 29 escoles de primària, secundària i educació especial, entre directors, professors d’educació física, representants de les AMPAs i coordinadors esportius.




El Pla de millora de l’esport en edat escolar, un dels acords de govern i actuació del PAM 2016, comença amb una primera fase de diagnosi i recopilació d’informació per després dissenyar un pla amb actuacions concretes per millorar la situació actual.




Aquest estudi està subvencionat per la Diputació de Barcelona i el portarà a càrrec l’empresa especialitzada Atlas. Durant les properes setmanes, els tècnics visitaran les instal·lacions esportives dels centres educatius, faran enquestes i recopilaran tota la informació al respecte per poder fer una radiografia de la situació. 

 


Paral·lelament també es van presentar, als centres educatius assistents, diferents projectes esportius que tenen al seu abast i que van a càrrec de clubs i entitats esportives de la ciutat que col·laboren amb l'esport en edat escolar. Els projectes són del Club Joventut Hándbol Mataró, el Centre Natació Mataró, el Club Esgrima Mataró, UEC i Escola Vela Mataró.