Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Ple aprova l’estudi de detall per instal·lar un nou Mercadona a la ronda d’Alfons X el Savi

Escoltar

El Ple aprova l’estudi de detall per instal·lar un nou Mercadona a la ronda d’Alfons X el Savi

El Ple municipal va aprovar definitivament el passat dijous, 9 de juny, l’Estudi de detall d’ordenació de volums de les parcel·les entre la ronda d’Alfons X El Savi, el carrer de Floridablanca, el carrer de Josep Sabater i Sust i el passatge d’en Matas, on es preveu la instal·lació d’un nou supermercat de la cadena Mercadona, SA.

 

El document es va aprovar inicialment en Junta de Govern Local l’abril passat i durant el termini d’informació pública no s’han rebut al·legacions. L’objectiu de l’Estudi de detall és definir la composició volumètrica de l’edifici, i és un tràmit previ i necessari per a la sol·licitud de la llicència d’obres per part del promotor.

 

Les finques ocupen una superfície de 4.015 m² i queden situades al costat de l’actual benzinera de la carretera de Mata. L’edifici comercial tindrà una superfície de venda de 1.700 m², i total de 2.700 m². A petició de l’Ajuntament, el projecte ha incorporat millores arquitectòniques per garantir que l’edifici quedi integrat en l’entorn urbà mitjançant una façana de vidre cap a la ronda, on hi haurà la línia de caixes.

 

L’establiment tindrà 138 places d’estacionament, un centenar d’elles en aparcament soterrat i la resta en superfície. La càrrega i descàrrega de mercaderies es preveu pel carrer de Floridablanca. El projecte incorporarà també millores en els itineraris de vianants a proposta del Servei de Mobilitat de l’Ajuntament.