Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El president Puigdemont rep l’equip de waterpolo femení del Centre Natació Mataró

Escoltar

El president Puigdemont rep l’equip de waterpolo femení del Centre Natació Mataró

Diu que esportistes d’alt nivell com elles ‘són un referent’ per a molts nens i famílies

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, va rebre ahir al Palau de la Generalitat l’equip de waterpolo femení La Sirena-Centre Natació Mataró, campiones de la Copa LEN d’enguany. En el mateix acte, el president va rebre també l’equip de waterpolo femení Astrapool-Club Natació Sabadell, campiones de la Copa de Campions.

 

A la recepció també han participat els presidents del Centre Natació Mataró, Joan Gros, i del Club Natació Sabadell, Miquel Torres, així com el secretari general de l'Esport, Gerard Figueras; els alcaldes de Mataró, David Bote, i Sabadell, Juli Fernàndez, la presidenta de l'Institut Català de les Dones, Teresa Pitarch, i el regidor d'Esports, Josep Maria Font.

 

El cap de l’Executiu va agrair els èxits assolits pels dos clubs, títols que són“molt meritoris”, va dir Puigdemont, “pel que té de model” l’èxit de les waterpolistes. També per “l’esforç que suposa guanyar una competició a àmbit europeu”, i, a més, per fer-ho des de l’esport femení, on, lamentablement, va subratllar que “no hi ha el mateix coneixement ni interès mediàtic que en d’altres esports i categories”.

 

El president va assegurar que gran part d’aquest reconeixement es deu al fet que a Catalunya sempre s’ha entès “l’esport com una escola de valors”, ja que “darrere de cada èxit esportiu hi ha una història individual i familiar de sacrifici, persistència, perseverança, superació”.

 

Per últim, el cap del Govern va remarcar que els esportistes d’alt nivell com elles són “un referent per a molts nens i famílies” que els poden veure “com un exemple a seguir”.