Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El TecnoCampus i l’Ajuntament de Mataró convoquen la 16a edició dels Premis Creatic a les millors iniciatives empresarials

Escoltar

El TecnoCampus i l’Ajuntament de Mataró convoquen la 16a edició dels Premis Creatic a les millors iniciatives empresarials

El TecnoCampus i l’Ajuntament de Mataró han obert la 16a convocatòria dels Premis Creatic, adreçats a emprenedors i emprenedores amb idees de negoci relacionades amb la tecnologia i la innovació i a empreses de recent creació. Es tracta d’uns guardons amb una llarga trajectòria que contribueixen al desenvolupament socioeconòmic de Mataró i el Maresme. Les empreses Sirsa i Banc Sabadell són les patrocinadores dels premis, dotats amb 16.500 euros en les diverses categories.




Com a novetat d’aquest any, s’han creat dues categories diferents. La primera s’adreça a reconèixer idees empresarials, amb un premi en metàl•lic de 5.000 euros per al primer classificat i de 3.000 per al segon. La segona categoria correspon a les millors start-ups, és a dir, empreses de nova creació amb base tecnològica, i la dotació econòmica és la mateixa. En tots els casos, els guanyadors es podran allotjar al parc empresarial del TecnoCampus, on hi ha una comunitat formada per més de 120 empreses, amb una bonificació en el preu del 50% durant el primer any. A més, els guanyadors en la categoria start-up podran participar en l’edició del 2017 del Pla Embarca, que organitza la Generalitat de Catalunya a través d’Acció i per al qual el TecnoCampus és seu territorial.






La selecció

 


Els candidats hauran de presentar un resum executiu del seu projecte i un vídeo de presentació. En base a aquest material, en una primera fase de selecció, un comitè intern, format per representants del Tecnocampus i altres entitats col•laboradores d’aquests premis, seleccionarà els 6 projectes finalistes de cadascuna de les categories. Posteriorment, els finalistes hauran de presentar el projecte en un format “elevator pitch” davant el jurat, que triarà els guanyadors.




Els Premis Creatic, que es lliuraran el 17 de novembre de 2016 en un acte al TecnoCampus, tenen una llarga trajectòria de suport a emprenedors i emprenedores que han aconseguit posar en marxa projectes empresarials d'èxit. La llista de guanyadors de les edicions anteriors mostra la diversitat dels projectes als quals els Creatic han donat suport,i entre els quals hi ha empreses amb un llarg recorregut com Quantium Medical, Samcla,Hoko Esports i MovingMood.




Els Premis Creatic els organitzen la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme i l’Ajuntament de Mataró amb el patrocini del Programa Bstartup del Banc Sabadell i l’empresa Servicios Industriales Reunidos (Sirsa). A més, hi col•laboren la Diputació de Barcelona, el departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya a través d’ACCIÓ, el Grup d'Empreses de Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació de Mataró i Maresme (Gentic), la delegació al Maresme de l’Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC), la Federació d'Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM), la Cambra de Comerç de Barcelona, Pimec, la xarxa d’inversors Banc i l’empresa Bytemaster.