Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El TecnoCampus i l’Ajuntament organitzen el 17 de novembre la Nit dels Emprenedors

Escoltar

El TecnoCampus i l’Ajuntament organitzen el 17 de novembre la Nit dels Emprenedors

S’hi lliuraran els premis Creatic, que han rebut 34 candidatures, i els reconeixements a l’RSO

La companyia Improshow serà l’encarregada de presentar el proper 17 de novembre la Nit dels Emprenedors, en el transcurs de la qual el TecnoCampus farà el lliurament dels premis Creatic. Optaran a ser premiats 34 emprenedors en les tres categories: millor idea de negoci, millor start up i millor projecte universitari. Els Creatic, que enguany arriben a la setzena edició, estan plenament consolidats com una cita ineludible per als emprenedors.

 


La Nit dels Emprenedors se celebrarà al foyer del TecnoCampus a partir de les 19:30h, i la inscripció per assistir-hi ja es pot fer a través de la web del TecnoCampus. Un any més, empreses i emprenedors seran els protagonistes d’una vetllada amb participació dels assistents.

 


Com a novetat d’aquesta edició, s’han creat dues categories diferents. La primera s’adreça a reconèixer les millors idees empresarials, amb un premi en metàl•lic de 5.000 euros per al primer classificat i de 3.000 per al segon. La segona categoria correspon a les millors start-ups, és a dir, empreses de nova creació, i la dotació econòmica és la mateixa. En tots els casos, els guanyadors es podran allotjar al TecnoCampus, on hi ha una comunitat formada per més de 120 empreses, amb una bonificació en el preu del 50% durant el primer any.

 


Els Premis Creatic els organitzen la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme i l’Ajuntament de Mataró amb el patrocini del Programa Bstartup del Banc Sabadell i l’empresa Servicios Industriales Reunidos (Sirsa). A més, hi col·laboren la Diputació de Barcelona, el departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya a través d’ACCIÓ, el Grup d'Empreses de Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació de Mataró i Maresme (Gentic), la delegació al Maresme de l’Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC), la Federació d'Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM), la Cambra de Comerç de Barcelona, Pimec, la xarxa d’inversors Banc i l’empresa Bytemaster.




 


Organitzacions responsables



A banda dels Creatic, en la Nit dels Emprenedors també es farà el lliurament dels Reconeixements a la Responsabilitat Social de les Organitzacions, que organitza cada any l’Ajuntament de Mataró. Enguany es distingeixen empreses i entitats mataronines compromeses amb l’entorn, que s’han valorat a través dels indicadors del programa Pam a Pam, que identifica les iniciatives que destaquen en el context de l’economia solidària, de proximitat, sostenible i responsable.