Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El TecnoCampus organitza per quart any un campus de Nadal relacionat amb la tecnologia

Escoltar

El TecnoCampus organitza per quart any un campus de Nadal relacionat amb la tecnologia

Les inscripcions ja estan obertes al web xnergic.orgRobots, drons, arcades, pàgines webs i videojocs són algunes de les propostes que es trobaran els nois i noies que s’apuntin, aquest Nadal, al campus tecnològic d’Xnergic. Xnergic és una iniciativa del TecnoCampus pensada per fomentar vocacions tecnològiques. La d’aquest any és la quarta edició d’una proposta pensada per a nois i noies a partir de 12 anys, i que es durà a terme del 27 al 30 de desembre a Mataró, Badalona i Granollers.
Pel que fa als continguts dels tallers, les propostes d’Xnergic inclouen animar i programar videojocs fent servir Unity3D; programar pàgines web amb HTML; crear un dron a través de la tecnologia Arduino o construir i programar un robot autònom estil Rover lunar segmentat en dos nivells, un més bàsic i l’altre que incorpora un braç robòtic i una camàra de vídeo que permet gravat l’entorn per on es mou el robot.

Una de les principals novetats d’enguany és la construcció d’una màquina arcade de sobretaula que, juntament amb el taller de drons, són dues propostes adreçades també a adults.