Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Jocs Escolars 2015-2016 celebren la cloenda de curs amb la participació d’uns 1.600 esportistes

Escoltar

Els Jocs Escolars 2015-2016 celebren la cloenda de curs amb la participació d’uns 1.600 esportistes

Hi haurà partits d’esports d’equip i individuals

Demà dissabte 28 de maig a partir de les 9 h tindrà lloc a diferents instal·lacions esportives municipals i espais de la ciutat l’acte de cloenda dels Jocs Escolars 2015-16.


 

La jornada de cloenda dels Jocs Escolars és una jornada de caràcter lúdicoesportiva que enguany realitza la seva vuitena edició. L’objectiu d’aquesta jornada és la de ser el punt de trobada de tots els equips i esportistes individuals que han participat durant els Jocs Escolars d’aquest curs.

 

Es realitzaran partits de futbol sala i voleibol per a les diferents categories participants, des de prebenjamins fins a juvenils. En aquesta edició hi han participat prop de 70 equips diferents que representen uns 1.600 participants. Els partits tindran lloc en els poliesportius municipals Teresa M. Roca, Euskadi i Eusebi Millán.

 

També s’incorporen a la festa esportiva escolar la gran part de les diferents competicions individuals: escacs amb uns 60 jugadors convocats participaran a la sala d’actes del Casal Aliança, organitzat pel Club d’Escacs Mataró i on també es lliuraran les medalles; i patinatge tindrà la seva final en el Poliesportiu Municipal Jaume Parera. Un any més, també hi col·labora el Centre Natació Mataró en la cloenda de tennis taula que es farà a les seves instal·lacions i al mateix temps oferiran classes obertes a tothom i el lliurament de medalles.

 

La competició esportiva escolar finalitzarà amb el tradicional acte de lliurament de medalles pels esports d’equip el divendres 10 de juny. A l’acte es repartiran també unes bosses obsequi a tots els participants de la temporada així com als coordinadors esportius de cada escola o entitat participant.