Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Missatgers Reials han atracat al Port de Mataró

Escoltar

Els Missatgers Reials han atracat al Port de Mataró

Milers de ciutadans han participat en la festa d’arribada dels patges a la ciutat



Els Missatgers Reials de Ses Majestats els Reis d’Orient han atracat avui, dissabte 31 de desembre, al Port de Mataró a bord del llaüt Sant Ramon. Centenars d’infants els han esperat amb les cartes a la mà en un ambient amenitzat pel taller de gòspel del grup GospelSons i per una xocolatada popular. 




L’alcalde, David Bote, i el regidor de Cultura, Joaquim Fernàndez, han rebut els emissaris reials i els han acompanyat fins a l’escenari on s’han fet els parlaments de benvinguda.






Una missatgera reial




Per primera vegada, una missatgera reial, en concret la del Rei Melcior, ha vingut a Mataró. En el seu discurs, que ha estat traduït al llenguatge de signes, ha dit que “és el primer cop que us arriba una missatgera reial per aquestes contrades” i ha afegit que “ha estat tot un honor que ses Majestats em triessin a mi per venir fins aquí i compartir aquests dies, entre vosaltres”. En el discurs també ha destacat que Mataró és una ciutat acollidora i ha convidat tots els infants i les seves famílies a participar a la Cavalcada de Ses Majestats els Reis d’Orient el proper dijous 5 de gener.






Punts de recollida de cartes


 

Els Missatgers Reials seguiran recollint les cartes els dies 2, de 17 h a 20 h, i 3 i 4 de gener d’11 h a 13 h i de 17 h a 20 h a la plaça de Santa Anna. Durant aquestes hores s’oferirà 3.500 litres de brou calent i un taller de fanalets, a més de 10.000 fanalets als diferents punts de recollida de cartes que hi haurà a la ciutat.




Els Missatgers Reials també rebran les cartes a diferents punts de la ciutat: AV Camí de la Serra, AV L’Havana i Rodalies, AV La Llàntia, Pati de Can Marchal, Casal de Barri Les Esmandies, CC Pla d’en Boet, AV Vista Alegre, AV Cirera, AV Via Europa, CC Molins, CC Rocafonda, carrer de Llauder cantonada amb Sant Valentí, Parc del Palau, plaça  d’Isla Cristina i Mercat Municipal de la plaça de Cuba.