Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament contracta sis persones per fer tasques de sensibilització i civisme

Escoltar

L’Ajuntament contracta sis persones per fer tasques de sensibilització i civisme

S’han contractat durant sis mesos mitjançant plans d’ocupació



L’Ajuntament ha contractat, mitjançant plans d’ocupació, sis persones durant sis mesos perquè desenvolupin tasques d’informació i sensibilització ciutadana sobre diferents aspectes relacionats amb el civisme i la convivència. L’objectiu és que aquestes sis persones, organitzades en tres parelles, treballin per diferents zones de la ciutat donant informació i atenent als veïns “in situ”, amb un contacte directe amb el ciutadà.  


 

Després de rebre una formació per part de diferents serveis de l’Ajuntament, els agents cívics van començar a treballar l’1 de juliol i finalitzaran el 31 de desembre d’aquest any. La seva jornada és de 25 hores setmanals i fan diferents torns, de matí i de tarda.

 

Les tres parelles tenen destinades diferents zones de la ciutat que són les següents:

 

-          Centre - Eixample - Havana- Boet- Peramàs

-          Cirera - Molins- Vista Alegre- Rocafonda – Palau–Escorxador

-          Cerdanyola –La Llàntia – Via Europa

 

 

Durant aquest mes d’agost, els agents cívics fan un reforç informatiu a les platges de la ciutat on expliquen, entre d’altres, consells de seguretat i els serveis adaptats que hi ha com les dutxes i el servei de les cadires amfíbies així com els desfibril·ladors que s’hi han instal·lat. Durant la festa major de Les Santes van donar informació sobre els consells que van sorgir de la comissió de civisme per aconseguir una festa cívica i segura.

 

També hi ha previst que a partir del mes de setembre tinguin contacte directe amb diferents entitats i espais de participació de la ciutat per detectar necessitats concretes.  

 

Els sis agents cívics, que treballen coordinats amb els tècnics de participació de l’Ajuntament, detecten necessitats, informen dels drets i deures ciutadans i promouen el civisme a tota la ciutat.

 

Aquests contractes es realitzen gràcies a la subvenció atorgada a l'Ajuntament per la Diputació de Barcelona en el marc del programa complementari de foment de l'ocupació i de suport a la integració social de persones en situació d'atur.