Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament facilita que els alumnes de l’Escola Camí del Mig puguin dinar a l’escola

Escoltar

L’Ajuntament facilita que els alumnes de l’Escola Camí del Mig puguin dinar a l’escola

El servei de menjador s’ha reiniciat en el mateix edifici aquest curs 2016-2017







L’alcalde, David Bote, el regidor d’Educació, Miquel Àngel Vadell, i la directora de Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament de la Generalitat, Carmina Pinya, han compartit avui l’hora del dinar amb els alumnes de l’Escola Camí del Mig que fan ús del servei de menjador. Aquest servei s’ha pogut reprendre aquest curs 2016-2017 en les instal·lacions del mateix centre educatiu després que aquest es va haver de traslladar a l’Institut Laia L’Arquera a partir del curs 2014-2015.




L’Ajuntament, amb la col·laboració del centre educatiu, ha efectuat un seguit d’actuacions per preparar la zona de menjador. Entre aquestes destaca la posada en funcionament de la nevera, el rentaplats i el descalcificador, la conducció d’aigua calenta fins al rentamans del lavabo del personal del servei de menjador i la instal·lació d’aixetes d’accionament no manual en dos dels rentamans.




L’Escola Camí del Mig té 505 alumnes matriculats entre infantil i primària i actualment fan ús del servei de menjador una mitjana de 60 alumnes cada dia.