Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament i Creu Roja signen el conveni anual per subvencionar les activitats i serveis que presta l’entitat a Mataró

Escoltar

L’Ajuntament i Creu Roja signen el conveni anual per subvencionar les activitats i serveis que presta l’entitat a Mataró

L’import que aporta el consistori supera els 148.000 €



L’alcalde, David Bote, va presidir el passat dissabte l’acte de reconeixement a socis i voluntaris de la Creu Roja, al qual també hi van assistir el primer tinent d’alcalde, Joaquim Fernàndez, i la regidora de Benestar Social, Convivència i Política Social d’Habitatge, Isabel Martínez, i per part de la Creu Roja la presidenta de l’Assemblea Local, Anna M. Guinart, i el president provincial de l’entitat a Barcelona, Josep Quitet. L’acte va tenir lloc a la seu de Creu Roja a Mataró a les 18 h.


 

Creu Roja va fer entrega dels diplomes d’agraïment als socis que porten més de 25 anys col·laborant amb l’entitat i a les empreses que s’hi han implicat i han fet possible les activitats que ha portat a terme: Finques Castellà, Aigües de Mataró, SA, Massana i Cabré Junqueras.

 

En el transcurs de l’acte l’alcalde i la presidenta de l’entitat van signar el conveni de col·laboració anual que regula l’execució de la subvenció que atorga l’Ajuntament per a la realització d’activitats i serveis en els àmbits de Benestar Social, Protecció Civil i Policia Local, Ciutadania i Convivència per un import de 148.753,29 €.

 

La trobada també va servir per poder mostrar el vehicle que ha comprat Creu Roja gràcies a una subvenció que l’Ajuntament li va concedir l’any passat i que s’utilitzarà per al transport adaptat.