Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament informa sobre el procediment per reclamar els diners invertits en la compra d’accions de Bankia

Escoltar

L’Ajuntament informa sobre el procediment per reclamar els diners invertits en la compra d’accions de Bankia

Els afectats poden consultar a l’Oficina Municipal d’Informació a les Persones Consumidores (OMIC)

L’Ajuntament informa, a través de l’Oficina Municipal d’Informació a les Persones Consumidores de l’Ajuntament de Mataró (OMIC), que Bankia ha obert el procés per retornar tota la inversió als accionistes minoristes que van comprar accions en la sortida a Borsa de l’entitat l’any 2011.



Aquest procediment ofereix una sortida ràpida i gratuïta als inversors minoristes i els permet recuperar el 100 % del que van invertir més uns interessos compensatoris.


 

És important tenir en compte que hi ha un termini de tres mesos a comptar des del dia 18 de febrer per adherir-se a aquest procés.

 

Bankia ha habilitat un telèfon d’informació per a les persones afectades, 916 024 638 (de dilluns a divendres de les 8.00 a les 22.00 h) i un espai en el seu portal corporatiu on es pot trobar més informació relativa al procediment.

 

Les persones afectades poden adreçar-se, davant qualsevol dubte, a les oficines de l’OMIC (avinguda de Josep Puig i Cadafalch, 101), de dilluns a divendres de 9 a 14 h i dilluns i dimecres també de 16. 30 a 18.30 h.