L’Ajuntament informa sobre el procediment per reclamar els diners invertits en la compra d’accions de Bankia

Els afectats poden consultar a l’Oficina Municipal d’Informació a les Persones Consumidores (OMIC)

L’Ajuntament informa, a través de l’Oficina Municipal d’Informació a les Persones Consumidores de l’Ajuntament de Mataró (OMIC), que Bankia ha obert el procés per retornar tota la inversió als accionistes minoristes que van comprar accions en la sortida a Borsa de l’entitat l’any 2011.



Aquest procediment ofereix una sortida ràpida i gratuïta als inversors minoristes i els permet recuperar el 100 % del que van invertir més uns interessos compensatoris.


 

És important tenir en compte que hi ha un termini de tres mesos a comptar des del dia 18 de febrer per adherir-se a aquest procés.

 

Bankia ha habilitat un telèfon d’informació per a les persones afectades, 916 024 638 (de dilluns a divendres de les 8.00 a les 22.00 h) i un espai en el seu portal corporatiu on es pot trobar més informació relativa al procediment.

 

Les persones afectades poden adreçar-se, davant qualsevol dubte, a les oficines de l’OMIC (avinguda de Josep Puig i Cadafalch, 101), de dilluns a divendres de 9 a 14 h i dilluns i dimecres també de 16. 30 a 18.30 h.