Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament programa un curs per formar monitors d’activitats de lleure infantil i juvenil

Escoltar

L’Ajuntament programa un curs per formar monitors d’activitats de lleure infantil i juvenil

El curs ofereix 25 places i es farà del 7 de novembre al 23 de desembre

El Servei d’Igualtat i Ciutadania organitza un curs intensiu de monitors d’activitats de lleure infantil i juvenil. La proposta es farà, de forma intensiva, del 7 de novembre fins al 23 de desembre. 




S’ofereixen 25 places perquè els futurs monitors obtinguin els coneixements necessaris, tant teòrics com pràctics, per poder treballar en projectes i/o equipaments de lleure amb infants i/o joves. El curs s’impartirà a través de la Fundació Pere Tarrés al Centre Cívic de Pla d’en Boet, els dilluns, dimecres i divendres de 16 h a 21 h.




La formació consta de 100 hores lectives presencials, 50 hores lectives no presencials (inclou l’elaboració d’un treball - memòria de l’acció educativa duta a terme durant el període de les pràctiques) i 160 hores de pràctiques. L’aprofitament del curs dóna accés al carnet de la Generalitat de Catalunya de monitor d’activitats en el lleure infantil i juvenil.





El preu general és de 205 € i per accedir-hi cal ser major d’edat en el moment de realitzar la inscripció. Les persones interessades poden dirigir-se a l’Oficina Jove del Maresme, situada a la plaça de Miquel Biada, número 5, de dilluns a divendres de 17 h a 20 h i els dissabtes de 9 h a 14 h per rebre més informació i formalitzar el procés d’inscripció.