Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde rep els esportistes del Centre Atlètic Laietània amb motiu dels títols aconseguits en la temporada 2015-2016

Escoltar

L’alcalde rep els esportistes del Centre Atlètic Laietània amb motiu dels títols aconseguits en la temporada 2015-2016

A la recepció ha assistit Jesús Àngel García Bragado, el primer olímpic del clubL’alcalde, David Bote, ha rebut aquesta tarda un grup d’atletes del Centre Atlètic Laietània per valorar els títols que han assolit durant la temporada 2015-2106 en diverses categories i competicions. A l’acte de reconeixement també  hi ha assistit el regidor d’Esports, Josep Maria Font, i el president del club mataroní, Carmel Comerón. 
La delegació d’atletes ha estat formada per Guillem Serra, Carla Vilà, Mariona Gaspar, Marina Martínez, Hannah Ruiz, Martina Ballesteros, Iván Tirado, Àngels Noell, Enrique Estivill, Salvador Vilà i Jesús Àngel García Bragado. Aquest últim, és el primer atleta del Centre Atlètic Laietània que participa en uns Jocs Olímpics, en concret va participar en els darrers, celebrats el passat estiu a Río. Pel que fa a la seva temporada, García Bragado ha establert dos rècords de Catalunya en la categoria de Veterans M45 (5.000 metres marxa i 10 km marxa) i un rècord d’Europa en 10 km marxa.
Campions d'Espanya
Mariona Gaspar, esportista de categoria cadet, s’ha proclamat campiona d’Espanya en salt amb perxa tant en pista coberta, al març del 2016, com a l’aire lliure, el juliol del 2016. Àngels Noell, de categoria veterà F50, es va proclamar campiona d’Espanya en 5.000 metres marxa i Salvador Vilà, veterà M50, en salt amb perxa a l’aire lliure.
Campions de Catalunya
Guillem Serra, Carla Vilà, Mariona Gaspar, Marina Martínez, Hannah Ruiz, Martina Ballesteros, Iván Tirado, Àngels Noell, Enrique Estivill i Salvador Vilà han aconseguit proclamar-se campions de Catalunya en les seves respectives categories i en diferents disciplines de l’atletisme com són salt amb perxa, marxa, llançament de disc, metres lliures o obstacles.
A banda d’aquests títols, també cal destacar que les atletes Mariona Gaspar, Hannah Ruiz i Marina Martínez han format part de la selecció catalana, en categoria cadet. Pel que fa a rècords, Hannah Ruiz va establir un nou rècord de Catalunya en la prova de 1.500 m obstacles que es va disputar al juliol a Granollers amb una marca de 5’06’’60.