Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Institut Miquel Biada guanya el concurs d’objectes amb material reutilitzat del Centre Integral de Valorització de Residus

Escoltar

L’Institut Miquel Biada guanya el concurs d’objectes amb material reutilitzat del Centre Integral de Valorització de Residus

L’objectiu és fomentar la sensibilització i els bons hàbits en la gestió dels residus


La proposta presentada per quatre alumnes de quart d’ESO de l’Institut Miquel Biada de Mataró ha estat la guanyadora de la primera edició del Concurs d’objectes fets amb material reutilitzat convocat pel Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme. L’objecte era una paperera confeccionada íntegrament amb paper utilitzat.

 

El concurs es convoca amb periodicitat anual entre els grups escolars que visiten el Centre Integral de Valorització de Residus del Maresme (CIVRM), gestionat pel consorci. Cada centre escolar pot presentar un objecte per grup-classe que realitza la visita. El premi atorgat avui correspon als visitants del curs 2014-2015. L’objectiu del concurs és fomentar la sensibilització i els bons hàbits en la gestió i valorització dels residus. D’aquesta manera, els escolars que visiten el centre poden plasmar la seva concepció sobre el reciclatge i la valorització dels residus de manera artística.

 

El president del Consorci per al Tractament de residus Sòlids Urbans del Maresme i alcalde de Mataró, David Bote, acompanyat del regidor d’Educació i Treball, Miquel Àngel Vadell, ha fet entrega aquest matí dels premis. L’institut, representat per la seva directora, Fàtima Prat, ha rebut un xec valorat en 750 € per material escolar. Per la seva banda, les quatre alumnes de la classe de 4tC d’ESO autores de l’objecte guanyador han rebut cadascuna un val de 50 €. L’equip el formen: Alba Castro, Cristina del Amor, Jaqueline Hidalgo i Rocío Romero.