Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Oficina Local d’Habitatge tramita els ajuts al lloguer per a nous sol·licitants i col·lectius específics

Escoltar

L’Oficina Local d’Habitatge tramita els ajuts al lloguer per a nous sol·licitants i col·lectius específics

L’Oficina Local d’Habitatge ha començat a recollir les sol·licituds i la documentació dels interessats en la convocatòria d’ajuts al lloguer per a nous sol·licitants i una línea per a col·lectius específics. L’Agencia de l’Habitatge de la Generalitat de Catalunya atorga els ajuts, que a Mataró gestiona l’empresa municipal PUMSA.

 

Els ajuts són una prestació econòmica per fer front al pagament del lloguer de l’habitatge, destinats a famílies amb uns ingressos baixos o moderats, que es troben en una situació vulnerable.

 

El termini finalitza el 15 de juny i el poden demanar totes aquelles persones titulars d’un contracte de lloguer i que compleixin els requisits de la convocatòria.

 

En el cas del col·lectiu específic, el poden demanar arrendataris que han estat beneficiaris de les prestacions per a persones desnonades durant el 2015 i els titulars d’un contracte de lloguer obtingut a partir de l’1 de novembre de 2015 a través d’una Borsa de Mediació o habitatges gestionats per entitats sense ànim de lucre. Per aquests últims, el termini finalitza el 31 d’octubre.

 

La quantia de la prestació és d’un import màxim de 200 € mensuals.

 

Per tenir més informació dels requisits a complir segons el col·lectiu i els documents a presentar per tramitar l’ajut, cal adreçar-se a l’Oficina Local d’Habitatge de PUMSA (carrer de Pablo Iglesias, 63, planta baixa, despatx 8; de dilluns a divendres de 8.30 a 14 h, i fins el 31 de maig dijous tarda de 16 a 18 h) o a les Oficines d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Mataró. A través dels webs de PUMSA i l'Ajuntament de Mataró es poden descarregar tots els impresos necessaris.

 

Finalment per a la tramitació i entrega de documentació cal adreçar-se a l’Oficina Local d’Habitatge (planta 1a, despatx 10).