Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La delegació de Mataró torna dels Jocs Olímpics Rio 2016

Escoltar

La delegació de Mataró torna dels Jocs Olímpics Rio 2016

Les waterpolistes del CN Mataró aconsegueixen una 5a posició



La delegació mataronina que ha participat als Jocs Olímpics de Rio 2016, formada per les waterpolistes Marta Bach, Roser Tarragó i Laura López, els atletes Raquel Gonzàlez i Jesús Àngel García Bragado, el tennista Albert Ramos i la jugadora de tennis taula Gàlia Dvorak, no ha aconseguit cap medalla olímpica als Jocs de Rio 2016. 




Els primers a caure van ser el tennista Albert Ramos i la palista Gàlia Dvorak, aquesta última era la primera reserva i es va poder sumar a la delegació mataronina a darrera hora perquè es va lesionar la francesa Grundisch.




Albert Ramos no va tenir sort en les travesses i va haver d’enfrontar-se al japonès Kei Nishikori que el va eliminar en aquesta primera ronda. El japonès ha guanyat la medalla de bronze al imposar-se a Rafael Nadal. Gàlia Dvorak també va perdre en el partit que va disputar contra la jugadora brasilera Gui Lin qui va rebre tot el suport de la seva afició.






Les “sirenes” del CN Mataró, Marta Bach, Roser Tarragó i Laura López, no han pogut revalidar la plata que van aconseguir a Londres 2012 i han quedat cinquenes en aquests Jocs Olímpics de Rio 2016. Les noies entrenades per Miki Oca van perdre l’opció a pòdium en el partit contra Rússia i van quedar cinquenes després de guanyar a les australianes en un partit on Roser Tarragó va marcar 7 gols, proclamant-se màxima golejadora de la selecció espanyola amb 15 gols i segona de les olimpíades.






En atletisme, Raquel González i Jesús Àngel Garcia Bragado, van disputar les proves de 20 km marxa i 50 km marxa, respectivament, el darrer dia de la competició. En els dos casos, els atletes de la delegació mataronina van quedar en 20a posició. El Comitè Olímpic Espanyol va decidir que Garcia Bragado fos l’abanderat de la cerimònia de clausura per haver participat en set edicions dels Jocs Olímpics.