Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Install Party reuneix divendres 30 projectes de centres de secundària en una festa al voltant de la tecnologia

Escoltar

La Install Party reuneix divendres 30 projectes de centres de secundària en una festa al voltant de la tecnologia

S'atorgaran premis al millor projecte de centre i al millor treball de recerca



La Install Party és una festa a l’entorn de la tecnologia. La primera edició es va realitzar el 8 de maig de 2015, i la segona edició es farà aquest divendres 8 d’abril a la tarda (de 16 a 20 h). S’hi exposaran 30 projectes realitzats per estudiants de 21 centres de secundària de Catalunya, que mostraran què estan fent en l’àmbit de la tecnologia en els grups de secundària.




Els projectes, principalment treballs de final de batxillerat, seran avaluats per un grup de professors i empresaris, que atorgaran premis al millor projecte de centre i al millor treball de recerca. Els projectes premiats rebran una impressora 3D. Els 21 centres són del Maresme, però també d’altres municipis catalans com Tarragona, Sant Cugat, Barcelona, Gavà, l’Hospitalet, Vacarisses, La Garriga, L’Arboç, Arbúcies o Montmeló.


 

Durant tota la tarda,  els joves podran participar en tallers (de StopMotion, de software lliure i d'ulleres de realitat virtual) i en xerrades sobre ciència i videojocs, sobre com funciona un telèfon mòbil per dins i sobre el moviment Anonymous. A més, es farà una “Criptoparty”, amb el col·lectiu CriptopartyBCN!, que ensenyarà nocions de seguretat informàtica i a utilitzar recursos encriptats com TOR.

 

La Install Party es completa amb la competició ROBOCAT 2016. Es tracta d’una competició de robòtica a nivell de Catalunya on es pot participar amb qualsevol tipus de robot que pugui realitzar els reptes plantejats.

 

Tota la informació i els horaris de la Install Party estan disponibles a la pàgina web d’Xnergic, l’entitat impulsada pel TecnoCampus que organitza l’esdeveniment. Xnergic organitza al llarg del curs tallers de robòtica i videojocs amb l’objectiu de promoure les vocacions tecnològiques i científiques entre els joves.