Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local deté un presumpte piròman autor de la crema de dotze contenidors de residus

Escoltar

La Policia Local deté un presumpte piròman autor de la crema de dotze contenidors de residus

La investigació està oberta per determinar si està relacionat amb altres incendis de contenidors

La Policia Local de Mataró ha detingut in fraganti al presumpte autor de la crema de dotze contenidors de residus (de paper i vidre) incendiats durant la tarda d’ahir dimarts, 13 de desembre.

 


Els contenidors incendiats es trobaven a la ronda de Josep Tarradellas, al carrer del Germà Doroteo, al carrer de Burriac, al carrer Major, al carrer de Josep Monserrat Cuadrada, al carrer de Miquel Biada i al carrer de la Unió. El presumpte autor dels fets, un home de 46 anys veí de Mataró, va ser finalment detingut al carrer de la Unió per una patrulla de la Policia Local que estava fent el seguiment dels fets. L’individu anava encaputxat i es trobava manipulant l’interior d’un contenidor, en possessió de dos encenedors i un drap de cotó.

 


L’home es troba encara detingut i durant les properes hores serà posat a disposició judicial. Se l’imputa un delicte continuat de danys per incendi. Els danys causats ahir han estat valorats en aproximadament 18.000 €.

 


La Policia Local continua la investigació per intentar determinar si el detingut està relacionat també amb altres casos d’incendis de contenidors ocorreguts anteriorment.