Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La tercera etapa de la 97a Volta Ciclista Catalunya sortirà de Mataró

Escoltar

La tercera etapa de la 97a Volta Ciclista Catalunya sortirà de Mataró

El 22 de març es farà la sortida de la tercera etapa i el 20 de març hi passarà la primera etapaLa 97a Volta Ciclista a Catalunya compta, per quart any consecutiu, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mataró. La primera etapa es celebrarà el 20 de març amb arribada i sortida des de Calella amb pas per la ciutat de Mataró. I per la tercera etapa, Mataró donarà el tret de sortida als ciclistes des del Parc Central on es portaran a terme els actes preliminars i, després d’un recorregut neutralitzat per la ciutat, els corredors iniciaran el recorregut fins a La Molina. 
Mataró va acollir tres arribades de la “Volta” els anys 1943, 1955, 1970 i 1982 i ha format part de l’itinerari en les tres darreres edicions -2014, 2015 i 2016- com a sortida d’etapa.
La 97a edició de la Volta Ciclista a Catalunya 2017 tindrà lloc del 20 al 26 de març i consta de set etapes. La competició, una de les més antigues del món, està organitzada per Volta Ciclista a Catalunya Associació Esportiva, i compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya.