Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les Santes programen grans actes per als més petits

Escoltar

Les Santes programen grans actes per als més petits

L’Esquitxada de colors omple l’Espai Firal com a preludi d’una Tarda guillada dedicada al públic infantil

Els més joves de la casa també han començat a gaudir de Les Santes. L’Espai Familiar del Parc Central va començar ahir la seva programació i aquest migdia l’Esquitxada de colors ha omplert l’Espai Firal, com a preludi de la tarda dedicada als infants: la Tarda guillada.

 

La rèplica infantil de la Nit Boja, la Tarda guillada, arriba aquest any a la cinquena edició. A les 18 h començarà el primer dels actes, el De parranda!, que igual que el Desvetllament bellugós dels adults farà baixar els assistents per la Riera saltant, ballant i comptant fins a quinze en companyia de la Família Robafaves i la Banda de l’Agrupació Musical del Maresme. Com sempre, hi haurà un servei de pàrquing de cotxets infantils al pati de la Residència Sant Josep, on es podrà deixar gratuïtament la cadireta per gaudir dels actes de forma més còmoda i segura.

 

Un cop a la plaça de Santa Anna començarà la Convidada de la Família Robafaves, on es repartiran galetes i suc de taronja mentre el grup Xiula s’encarrega de l’animació musical amb l’espectacle “Donem-li una volta al món”. En acabar el ball, gegants, músics i públic faran el camí de tornada cap a l’Ajuntament, de nou a ritme de Bequetero.

 

A les 20 h tindrà lloc el Correguspira, el correfoc infantil, amb sortida des de davant de l’Ajuntament. Els més decidits, ben tapats amb barret i roba de cotó adient per evitar cremades, podran seguir la Momeroteta i el Dragalió, les figures de foc infantils, que aquest any han convidat a participar-hi els Diables de la Llàntia, els Diables d’Altafulla, la Polseguereta dels Diables d’Argentona i el Drac Petit de Terrassa. El recorregut serà La Riera, carrer d’Onofre Arnau, plaça dels Bous, Muralla de la Presó, la Riera i plaça de l’Ajuntament.

 

Després del Correguspira la gresca continua amb la Pujada tabaladeta per La Riera amunt a ritme dels tabals de la colla del Dragalió i de la Momeroteta. I a les 22.00 hores, l’Espai Firal del Parc Central reviurà la Ruixada en format infantil, la Ruixadeta, amb aigua, llum i música.

 

 

Espai Familiar

 

Fins divendres 29, l’Espai Familiar del Parc Central oferirà espectacles per a petits i grans a les 19 h i a les 21 h. A més, de 17.30 a 21 h hi haurà racons de contes, espais de jocs, dibuix i pintura, dansa, taller de maquillatge i escacs.

 

Circ Bover, amb l’espectacle Vincles, va estrenar ahir la programació. Els propers espectacles familiars seran la Hipstory, de la companyia de dansa Brodas Bros (26 juliol); Ni cap ni peus, de Circ Vermut (27 juliol); Marcel Sol, a càrrec del clown Marcel Gros (28 juliol) i iMagina, del Mag Xavi (29 juliol).