Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró Bus millora la seva APP per facilitar als usuaris com desplaçar-se d'un punt a l'altre de la ciutat

Escoltar

Mataró Bus millora la seva APP per facilitar als usuaris com desplaçar-se d'un punt a l'altre de la ciutat

També s’ha millorat el sistema de Wi-Fi a l’interior dels autobusos

L’APP de Mataró Bus ja disposa d’una nova secció anomenada “Com arribar”, des de la qual s’ofereix als usuaris tota la informació necessària per saber com desplaçar-se en autobús d’un punt a un altre de la ciutat. L’usuari podrá, des de la seva ubicació, des d’una adreça o des d’un punt d’interès de la ciutat, saber quina línia ha d’agafar per anar a un lloc concret.

 


Aquesta nova secció està implementada mitjançant el servei Google Transit, i dóna a l’usuari diferents opcions per al càlcul de la seva ruta, com són:

 


- Instruccions sobre com arribar a una destinació en un llistat o en un mapa.
- Suggeriment de diverses rutes per a un mateix origen i destinació.
- Descripció dels temps de desplaçament a peu fins a la parada.
- Durada estimada del temps de trajecte i hora d’arribada a la destinació.
Des de la posada en marxa de l’APP al mes d’abril s’han fet 4.671 descàrregues i més de 106.000 consultes. Els usuaris antics hauran de descarregar l'actualització de l'APP per utilitzar les noves funcions.
Per una altra banda, Mataró Bus ha millorat el sistema de Wi-Fi gratuït que ofereix a l’interior dels autobusos. A partir d’ara, els nostres usuaris podran connectar-se al Wi-Fi de Mataró Bus mitjançant les xarxes socials, el correu electrònic o de forma anònima. Segons l’opció escollida tindran diferents MB de navegació al dia. Els usuaris accediran a un portal amb la imatge de Mataró Bus i hauran d’escollir amb quina opció volen connectar-se.

 


Amb aquest nou sistema s’intenta pal·liar els problemes que ocasionaven els antics equips, ja que permet un millor control i gestió dels equips.