Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró es promociona a la fira de turisme B-Travel de Barcelona

Escoltar

Mataró es promociona a la fira de turisme B-Travel de Barcelona



Avui divendres la fira de turisme B-Travel ha obert les seves portes i Mataró hi és present un any més, formant part de la marca turística Costa Barcelona, conjuntament amb d’altres municipis. La regidora de Promoció Econòmica i Innovació, Dolors Guillén, l’ha visitada aquest matí.


 

El Saló Internacional de Turisme de Catalunya (SITC) després de 24 anys es transforma en B-Travel per convertir-se en el nou punt de trobada del turisme a la ciutat de Barcelona.

 

Mataró hi participa dins l’estand que té la Diputació de Barcelona, des d'on presentarà als visitants tota l’oferta de rutes i visites guiades i audioguiades, l’oferta d’activitats nàutiques i del front marítim, així com l’oferta gastronòmica, comercial, d’allotjament, d’oci i de lleure de la ciutat.

 

B-Travel atrau un gran nombre de visitants de Barcelona i província, un perfil de turista de proximitat que interessa captar i presentar-li les diferents propostes, experiències turístiques i activitats que pot fer quan visiti Mataró. Es promocionaran també grans esdeveniments com el Festival Internacional d’Orgue Mataró-Barcelona “Jaume Isern”, la Festa al Cel, per tal que els visitants ja es reservin aquestes dates a les seves agendes.

 

Aquesta acció forma part de l’aposta que Mataró està fent per tal de promocionar la ciutat a fires turístiques amb impacte nacional i internacional, com les recents participacions a la Fira Internacional de Turisme Fitur a Madrid, o al Salon Mondial du Tourisme a París

 

La fira té lloc del 15 al 18 d’abril al palau 8 del recinte de Montjuïc i estarà oberta al públic de 10 a 19 h.

 

L’oferta de B-Travel s’estructura en cinc eixos temàtics:

 

1) B-Happy, amb propostes per als que volen compartir experiències de benestar en companyia (slow travel, escapades romàntiques, viatges en família i amb amics, destinacions de wellness).

 

2) B-Special, oferta dirigida als visitants que persegueixen vivències úniques (local love, shopping o experiències de luxe).

 

3) B-Culture, per als entusiastes de l’art, la història i la cultura ( destinacions de turisme cultural, religiós, cinematogràfic, etc )

 

4) B-Adventure, amb l’esport, la natura i l’aventura com a protagonistes (càmping, turisme rural, viatges amb mascotes, destinacions nàutiques, etc. ); i

 

5) B-Delicious, per als interessats en l’eno-gastronomia.

 

En relació al B-Delicious, diferents destinacions de la demarcació de la comarques de Barcelona oferiran degustacions de les seves especialitats gastronòmiques. Diumenge 17 participarà el restaurant mataroní Suka.