Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró homenatja Miquel Biada en el 168è aniversari del primer ferrocarril de la península

Escoltar

Mataró homenatja Miquel Biada en el 168è aniversari del primer ferrocarril de la península



L’alcalde, David Bote, va presidir ahir al vespre l'ofrena floral davant el monument en honor a Miquel Biada, situat a la plaça del mateix nom, amb motiu del 168è aniversari del primer ferrocarril de la península. L'ofrena va finalitzar amb una cantada d'havaneres amb el grup Vol de gavines.


 

Amb aquest acte la ciutat ret cada any homenatge a l’impulsor del primer tren que va cobrir el trajecte Barcelona-Mataró. A part de l’alcalde, hi van assistir regidors de l’Ajuntament, representants del Cercle Històric Miquel Biada i familiars del mataroní il·lustre.

 

L’ofrena va tenir lloc després de la conferència "Infraestructures ferroviàries: passat o futur" que va anar a càrrec del secretari de Territori i Mobilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Ricard Font, al Centre Cívic Cabot i Barba i s’emmarca dins el programa d’actes commemoratius del 168è anys del ferrocarril a Mataró, que inclou una quinzena d’activitats que s'allargaran fins al 20 de novembre.