Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró promociona les seves rutes i visites guiades a la 9a edició de la Fira Mercat Modernista de Canet de Mar

Escoltar

Mataró promociona les seves rutes i visites guiades a la 9a edició de la Fira Mercat Modernista de Canet de Mar

La fira se celebra els dies 16, 17 i 18 de setembre



El Mataró participa un any més a la Fira Modernista de Canet de Mar on disposarà d’un estand propi per donar a conèixer les seves rutes i visites guiades. La regidora de Promoció Econòmica i Innovació, Dolors Guillén, assistirà avui divendres a la recepció d’autoritats que tindrà lloc a les 19 h al pati del CRTTT –Escola de Teixits.




Canet de Mar reviu, aquest cap de setmana, l’època modernista amb diferents activitats: mercat d’artesans, ambientació dels carrers, rutes modernistes pel centre històric, espectacles d’animació i balls al carrer, tallers i jocs infantils, degustacions modernistes, cercaviles i desfilades, actuacions de musicals, teatre i cinema, exposicions,etc.




L’estand de Mataró es trobarà dins l’Espai Ciutats Modernistes, situat a la plaça Universitat, espai on també s’ubicaran exposicions i diverses activitats vinculades amb el Modernisme.




La fira també serà una plataforma per promocionar l’oferta de rutes i visites guiades i audio guiades que es poden realitzar a Mataró durant tot l’any, les propostes i activitats nàutiques, així com l’oferta gastronòmica, comercial i d’oci i lleure de la ciutat.




L’horari de la Fira Mercat és el dia 16 de setembre, de 18 h a 21 h i els dies 17 i 18 de setembre d’11 h a 14 h i de 17 h a 21 h.