Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró Ràdio celebrarà el 10è aniversari amb una gala al Teatre Monumental

Escoltar

Mataró Ràdio celebrarà el 10è aniversari amb una gala al Teatre Monumental

També hi haurà programes especials, una taula rodona i una trobada de mitjans



El president de Mataró Audiovisual, Joaquim Fernàndez, i la directora de Mataró Ràdio, Mei Ros, van presentar ahir els actes de celebració del 10è aniversari de Mataró Ràdio. L’acte central de l’aniversari serà una gala que tindrà lloc el proper 15 de setembre, a les 19 h, al Teatre Monumental. 




L’esdeveniment s’ha plantejat com un programa de ràdio amb entrevistes i diverses actuacions en directe. La Gala del 10è aniversari, que es podrà seguir en directe per Mataró Ràdio i també per m1tv, comptarà amb la participació de diferents entitats i grups que aquest 2016 també celebren un aniversari rodó: 10, 20, 25 o 100 anys, i que participen activament a Mataró Ràdio.




Programes especials


 


A banda d’aquest acte central, també s’estan organitzant altres esdeveniments com són una taula rodona sobre la situació de la premsa local. Aquest acte, previst pel 20 d’octubre, es farà conjuntament amb l’Arxiu Comarcal que porta a terme la digitalització de 50 anys de premsa local escrita. També està previst celebrar l’Infolocal de La Xarxa al TecnoCampus al novembre.




A més, diferents programes aniran oferint continguts especials en motiu del desè aniversari i es farà una edició especial del programa “Cruïlla de llibres”. El programa es dirà “10x10x10” perquè és programa que celebra els 10 anys de Mataró Ràdio, 10 hores de ràdio ininterrompuda i 10 franges temàtiques. Francesc Bechdejú, director d’aquest programa, ha explicat que aquesta marató de ràdio es farà l’1 d’octubre des de les 16 h fins a les 2 h i girarà entorn a temes socials i culturals.




Mataró Ràdio va començar les emissions regulars l’11 de setembre de 2006. L’emissora municipal ha encetat l’onzena temporada amb 89 programes a la graella i més de 150 col·laboradors. Amb més de 30.000 oients mensuals, Mataró Ràdio és una de les emissores locals més escoltades. Els perfils de Facebook i Twitter (MataroRàdio, MataróNotícies i Viulavida) sumen gairebé 8.000 seguidors cadascun. El perfil d’Instagram, activat recentment, compta amb més de 400 seguidors.