Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró rebrà els Missatgers Reials dissabte amb una festa al Port de Mataró on arribaran a bord del llaüt Sant Ramon

Escoltar

Mataró rebrà els Missatgers Reials dissabte amb una festa al Port de Mataró on arribaran a bord del llaüt Sant Ramon

L’espera es farà més curta amb una xocolatada i un taller de gòspel a partir de les 12 h



Els Missatgers Reials són de camí a Mataró i està previst que arribin dissabte 31 de desembre, a les 13 h, al Port de Mataró. Per fer més curta l’espera, el Consorci del Port de Mataró i diferents establiments oferiran una xocolatada i també es podrà fer un taller de gòspel a càrrec del grup GospelSons. Els emissaris dels Reis Mags arribaran a bord del Sant Ramon, un llaüt quillat construït l’any 1904, que és un dels vaixells de vela llatina més antics i més grans dels que naveguin pel Mediterrani. 




L’alcalde, David Bote, i el regidor de Cultura, Joaquim Fernàndez, rebran oficialment els Missatgers Reials i els acompanyaran a l’escenari des d’on es faran els parlaments de benvinguda. A continuació, serà el torn dels infants que podran entregar les seves cartes un cop els missatgers estiguin als respectius trons.






Xocolatada i gòspel




Els ciutadans podran amenitzar l’espera, a partir de les 12 h, amb el grup GospelSons que oferiran un taller de gòspel que clourà amb una actuació. El Consorci del Port de Mataró i diferents establiments que col·laboren en aquesta activitat oferiran xocolata desfeta als assistents.




En cas de mal temps, l’acte de celebració de l’arribada dels patges a Mataró es faria a Can Gassol (plaça de la Pepa Maca, 15).




A banda de poder entregar la carta el 31 de desembre en el transcurs d’aquesta festa, hi ha moltes més oportunitats perquè cap infant es quedi sense entregar les seves cartes plenes de desitjos i il·lusions. Els Missatgers Reials seguiran recollint les cartes els dies 2, de 17h a 20 h, i 3 i 4 de gener d’11h a 13 h i de 17h a 20 h a la plaça de Santa Anna. Durant aquestes hores s’oferirà 3.500 litres de brou calent i un taller de fanalets, a més de 10.000 fanalets als diferents punts de recollida de cartes que hi haurà a la ciutat.




Els Missatgers Reials també rebran les cartes a diferents punts de la ciutat: AV Camí de la Serra, AV L’Havana i Rodalies, AV La Llàntia, Pati de Can Marchal, Casal de Barri Les Esmandies, CC Pla d’en Boet, AV Vista Alegre, AV Cirera, AV Via Europa, CC Molins, CC Rocafonda, C. de Llauder cantonada amb Sant Valentí, Parc del Palau, Pl. D’Isla Cristina, Mercat de la plaça de Cuba.