Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró rep el campió del món d’armes històriques, Mario González, del Club Esportiu Tir Mataró

Escoltar

Mataró rep el campió del món d’armes històriques, Mario González, del Club Esportiu Tir Mataró

Durant el 2016, González ha fet 21 podis i l’any vinent vol el títol europeuL’alcalde, David Bote, i el regidor d’Esports, Josep Maria Font, van rebre l’esportista Mario González del Club Esportiu Tir Mataró que és l’actual campió del món d’armes històriques en la categoria júnior. En la recepció oficial que es va portar a terme, ahir 24 de novembre, a la Sala dels Lleons de l’Ajuntament, el jove esportista va explicar els èxits aconseguits durant aquesta temporada i també les fites de futur. 
Mario González, de 17 anys, ha aconseguit aquesta temporada l'or en modalitat Kuchen (pistola de 25 m) i va batre la millor marca mundialista d'aquesta disciplina en aconseguir 93 punts. En els seu palmarès també ha fet bronze en la modalitat Mariette (revòlver de 25 m) fent un nou rècord d'Espanya amb 84 punts. Aquestes dues medalles van fer pujar a la selecció espanyola absoluta al segon lloc del medaller, únicament superada per la professionalitzada Alemanya i davant dels EUA, França i Gran Bretanya
Malgrat ser menor d’edat, la Federació Espanyola de Tir Olímpic va considerar que el jove tirador del Club Esportiu Tir Mataró havia de formar part de la selecció espanyola d’armes històriques, oportunitat que González va aprofitar aconseguint ser campió europeu d’aquesta modalitat en la seva categoria.
Amb la majoria d’edat, el ventall de possibilitats serà més ampli per aquest esportista mataroní que vol aconseguir, per la propera temporada, guanyar el campionat d'Europa d'armes històriques que es disputarà a Granada.