Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Milers de persones veuen sortir la “Volta” a Mataró

Escoltar

Milers de persones veuen sortir la “Volta” a Mataró

L’elit mundial del ciclisme es dóna cita de nou al Camí de la Geganta en la segona etapa de la competició catalana

El Camí de la Geganta ha estat avui, un any més, l’escenari de sortida de la segona etapa de la “Volta” Ciclista a Catalunya. Prop de 5.000 persones (3.000 al Camí de la Geganta i 2.000 al llarg del recorregut) han presenciat aquest migdia l’inici de la cursa i han pogut veure des de primera línia bona part dels millors ciclistes del món.

 

Entre el públic assistent havia escolars dels casals infantils organitzats aquests dies a la ciutat, que han gaudit animant els seus ídols esportius. A diferència d’altres edicions, l’esdeveniment ha coincidit aquest any amb les vacances escolars de Setmana Santa.

 

Ciclistes com el colombià Nairo Quintana, el madrileny Alberto Contador o el català Joaquim "Purito" Rodríguez han arribat al control de signatures, instal·lat al Parc Central, minuts abans de la sortida neutralitzada de la cursa, que ha tingut lloc a les 12.30 h. Prèviament, ciclistes, autoritats i públic han guardat un minut de silenci amb motiu dels atemptats terroristes ocorreguts avui a Brussel·les. L’alcalde, David Bote, i el regidor d’Esports, Josep Maria Font, han estat els encarregats de tallar la cinta per permetre la sortida dels corredors.  

 

Després de sortir del Camí de la Geganta, els ciclistes han passat per plaça d’Espanya, ronda d’Alfons X El Savi, plaça de Puerto Rico, ronda de Miguel de Cervantes, avinguda del Maresme i N-II en direcció Sant Andreu de Llavaneres.

 

A les 12.39 h ha tingut lloc la sortida real llençada. En una cursa molt ràpida, els corredors han entrat de nou al municipi per la carretera de Mata i han seguit per la ronda d’Alfons X El Savi, plaça d’Espanya, Camí de la Geganta, plaça de Granollers, avinguda de Josep Puig i Cadafalch i carretera d’Argentona, per continuar amb el recorregut previst de l’etapa, que finalitza a Olot després de recórrer 178,700 km.

 

La “Volta” va començar ahir a Calella i finalitzarà diumenge 27 a Montjuïc.