Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

PUMSA col·labora amb 4 entitats de caire social mitjançant la cessió d’ordinadors

Escoltar

PUMSA col·labora amb 4 entitats de caire social mitjançant la cessió d’ordinadors

L’empresa municipal d’Urbanisme PUMSA ha signat un conveni amb quatre entitats socials per a la cessió gratuïta d’ordinadors, i així col·laborar en els seus diferents projectes fundacionals.




Els ordinadors cedits procedeixen de l’estoc d’aparells que l’empresa ha hagut de renovar per la seva antiguitat, ja que no s’adapten als programes i aplicacions que el personal de l’empresa necessita per complir les tasques assignades. Aquests ordinadors, però, es poden seguir utilitzant, allargant així la seva vida útil en benefici de les entitats i el medi ambient.




En total se cedeixen 29 ordinadors. Les entitats beneficiàries són:




- Salesians Sant Jordi de Mataró que tenen com a missió l’atenció als infants i joves procedents de famílies desestructurades i/o en perill d’exclusió social. Desenvolupen projectes encaminats a la formació integral d’aquests infants i joves.




- Centre Residencial d’Acció Educativa Mataró (CRAE), una associació d’iniciativa social declarada Entitat d’Utilitat Pública dedicada a l’atenció dels infants amb situació de desemparament o risc psicosocial i amb programes de prevenció.




- Fundació Eveho, dedicada a promoure projectes que possibilitin la inserció socio-laboral de persones en situació de risc d’exclusió social a través del lloc de treball.




- Fundació Lotus Blau per al seu projecte social “lleure i deures”, que ofereix un espai per fer els deures i activitats extraescolars a nens de 6 a 12 anys de famílies amb risc d’exclusió social.




Aquesta és una més de les accions de PUMSA per contribuir en campanyes socials. L’empresa municipal ha col·laborat en altres ocasions cedint locals per a la recollida d’aliments a la Fundació Banc dels Aliments per a la “Campanya de Nadal del Gran recapte”, i també per a la Creu Roja, la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) i la Fundació Jaume Vilaseca.