Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aigües de Mataró renova la xarxa de clavegueram a la carretera de Mata

Escoltar

Aigües de Mataró renova la xarxa de clavegueram a la carretera de Mata

El tram és entre el carrer de l'Energia i el de la Foneria



Aigües de Mataró va iniciar el 12 de juny les obres de renovació de la xarxa de clavegueram a la carretera de Mata, entre el carrer de l’Energia i el carrer de la Foneria al Polígon industrial de Mata-Rocafonda.





La xarxa de clavegueram actual del carrer presenta deficiències hidràuliques en episodis de pluges, motiu pel qual la seva renovació està inclosa al Pla Director de Clavegueram de Mataró (PDCLAM). Per evitar aquesta problemàtica, es modificarà l’actual xarxa ampliant la seva capacitat. Dins d’aquestes obres de renovació es preveu la construcció de 218 metres lineals d’un col·lector de diàmetre de 800mm i la construcció de sis pous de registre. Posteriorment, es reposarà el paviment.




Aquests treballs han estat adjudicats a l’empresa constructora Construcciones y Servicios FAUS S.A.per un import de 191.466,46 € (IVA inclòs). L’actuació té una durada prevista de 10 setmanes. Mentre durin les obres quedarà afectada la circulació on restarà tallat en el tram on s’estiguin realitzant els treballs.