Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Alcaldes i caps policials del centre i sud del Maresme es reuneixen per millorar la seguretat ciutadana

Escoltar

Alcaldes i caps policials del centre i sud del Maresme es reuneixen per millorar la seguretat ciutadana

Mataró va participar ahir a una reunió d’alcaldes i alcaldesses dels municipis del centre i sud del Maresme (fins a Caldes d’Estrac), i de comandaments policials del territori, amb l’objectiu de treballar conjuntament en la millora de la seguretat ciutadana.


 

La trobada, a la qual van assistir la regidora de Via Pública, Núria Moreno, i el cap de la Policia Local de Mataró, Mateo Sánchez, va tenir lloc al municipi d’Argentona i va aplegar també representants del Cos de Mossos d’Esquadra i dels diferents cossos de Policia Local dels municipis.

 

La reunió tenia com a objectiu principal treballar de manera conjunta per rebaixar el nombre de robatoris a dins de domicili. Els participants van acordar que:

 

1. Els municipis sol·licitaran una reunió amb el conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya, Jordi Jané, per tractar sobre la problemàtica i requerir-li més recursos per poder fer front als robatoris; tant pel que fa a la investigació com pel que fa a la presència pública d’agents.


 

2. Cal constituir com més aviat millor una Junta Comarcal de Seguretat, en el marc del Consell d’Alcaldes, per tractar de manera ordinària i a nivell comarcal sobre aquesta qüestió –ara mateix, la més important a nivell de seguretat ciutadana–, i d’altres que puguin aparèixer.