Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arrenca al TecnoCampus el programa d'internacionalització per a empreses Go Global

Escoltar

Arrenca al TecnoCampus el programa d'internacionalització per a empreses Go Global

Nou empreses participen en la primera edició d'aquesta iniciativa

La primera edició programa Go Global d’acompanyament al procés d’internacionalització del TecnoCampus es va iniciar aquest dimarts, 12 de setembre, amb una sessió de benvinguda a càrrec de la directora del servei d'Empresa i Emprenedoria del TecnoCampus, Emma Feriche, i dels mentors del programa. 

 


El Go Global té una durada de deu mesos, durant els quals els quals tindran lloc cinquanta hores de consultoria per part de la xarxa de consultors experts en internacionalització de TecnoCampus. Es tracta d'un programa a mida, adaptat a les necessitats de les empreses, en funció de la seva situació actual i dels mercats o països que vol abordar.

 


En aquesta primera edició, les nou empreses participants (de les quals sis estan ubicades al parc TecnoCampus) són les següents:

 


-Netwater Technology: dissenya, fabrica i comercialitza maquinària per al tractament d’aigües residuals urbanes i industrials.

 


-PG Conocimiento: empresa especialitzada en el desenvolupament i la implantació de sistemes propis d'intel•ligència empresarial (Business Intelligence) amb la plataforma Atlas SBI.
-Orygen: es dedica a la creació de joies personalitzades amb l'ADN.
-Innovem (Innovació, Electrònica i Mobilitat): fabrica i distribuix solucions tecnològiques en les àrees de bioenginyeria i enginyeria mecatrònica.
-Bimyou: consultora tecnològica experta en desenvolupament de solucions que integren tots els canals de comunicació de departaments d’atenció al client d’empreses
-Aghada: disseny i fabricació de prendes de roba de qualitat per a dona
-Imaxel: desenvolupa tecnologia i serveis per a impressió fotogràfica
-Eigna Pharma: Especialitzada des del 2010 en la prestació de serveis i consultoria a companyies farmacèutiques
-Vecmedical: fabricació i distribució d’instruments i productes mèdics i odontològics