El Camp Municipal de Cirera acull el VI Torneig Promeses SPALL UD Cirera

19 equips i 400 jugadors participaran en la competició que se celebrarà els dies 6 i 8 de desembre

El Camp Municipal de Cirera acollirà els dies 6 i 8 de desembre de 9 a 19 h el VI Torneig Promeses SPALL UD Cirera. En conjunt, aquest torneig aplegarà 19 equips de futbol base amb 400 esportistes i les seves famílies.

 


A banda dels jugadors de la UD Cirera, també hi prendran part una representació del futbol base de tot Catalunya i altres indrets de l’Estat Espanyol. Per primer cop el FC Barcelona participarà els dos dies en el torneig i repeteixen clubs com el RCD Espanyol, el Girona FC, la UD Levante, CE Hospitalet, UE Cornellà, el Sant Andreu, el Granollers i el Gavà, entre d’altres. L’Elche FC i el Numància debuten al torneig.

 


Demà, 6 de desembre, es disputarà el Torneig Promeses Futbol 7 en categoria benjamí i, el 8 de desembre, es disputarà la categoria aleví.

 


Durant les dues jornades el procediment serà el mateix: es disputaran els partits durant tot el matí, i a les tardes es faran les eliminatòries de quarts i semifinals. La final està prevista que se celebri a les 18 h entre els equips que vagin superant les eliminatòries.