Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Camp Municipal de Futbol Pla d’en Boet renova la gespa artificial

Escoltar

El Camp Municipal de Futbol Pla d’en Boet renova la gespa artificial

L’alcalde fa el servei d’honor del primer partir de lliga a l’estrena oficial del nou terreny de joc



El Camp Municipal de Futbol Pla d’en Boet ha renovat aquest estiu la gespa artificial. L’alcalde, David Bote, va fer ahir, 3 de setembre, el servei d’honor abans del primer partit de lliga oficial de 3a Catalana que ha enfrontat el CE Pla d’en Boet i la UC Cirera, amb el qual s’ha donat per estrenada la nova superfície de joc.




Els parlaments del regidor d’Esports, Josep M. Font; del president del Club Esportiu Pla d’en Boet, Albert Forns; del delegat de la Federació Catalana de Futbol al Maresme, Antonio Jiménez, i del mateix alcalde han precedit el partit.




El Camp Municipal de Futbol Pla d’en Boet està situat al carrer de Ciutat Freta amb l’avinguda de Lluís Companys. L’Ajuntament va instal•lar gespa artificial a l’equipament l’any 2009 en el marc del “Pla Verd” inclòs en el Pacte del Futbol. A l’any 2015 es va detectar que el terreny de joc presentava deficiències, probablement a causa d’un problema de fabricació que provocava que les fibres es desenganxessin de la base i que ha obligat a canviar la gespa.




S’han instal·lat 6.141,78 m² de gespa artificial de darrera generació amb una alçada de 45 mm. La nova gespa s’ha instal•lat sobre la capa d’aglomerat elàstic i la làmina impermeabilitzant inferiors ja existents. S’ha utilitzat part del reomplert de la gespa anterior i se n’ha afegit de nou, amb sorra de quars i cautxú negre. El sistema de la nova gespa té el certificat en laboratori segons els criteris de qualitat de la FIFA per la pràctica i competició del futbol.




Les mides del camp de futbol a 11 són de 96,40 x 55’45 m, amb línies de color blanc. I també dos camps transversals de futbol 7 de color blau, de 55’45 x 35 m. Les obres van començar el 18 de juliol i han finalitzat a mitjan agost.




L’actuació ha tingut un cost de 133.955 € (IVA inclòs), dels quals l’Ajuntament ha assumit 96.800 € i la resta ha anat a càrrec de l’empresa Mondo Ibèrica, SA, empresa que va instal·lar la primera gespa i que s’ha fet càrrec de la substitució en concepte de la garantia aplicable als treballs inicials.