Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Casal de la Gent Gran de Cirera estrena servei de menjador amb 32 places

Escoltar

El Casal de la Gent Gran de Cirera estrena servei de menjador amb 32 places

També disposen de servei de menjador municipal els casals de la gent gran del Parc, Cerdanyola i Rocafonda



L’alcalde, David Bote, el regidor de Sanitat, Salut, Consum i Gent Gran Activa, Joan Vinzo, i la regidora de Benestar Social, Convivència i Política Social d’Habitatge, Isabel Martínez, han dinat avui 25 d’abril en el Casal Municipal de la Gent Gran de Cirera que disposa de servei de menjador des d’aquest mes d’abril. 




El servei, que compta amb 32 places, s’ofereix de dilluns a divendres a un preu de 5,20 € amb uns menús equilibrats consistents en primer plat, segon plat, postres, aigua i cafè. Els menús són elaborats per una empresa de càtering i els usuaris poden triar cada dia entre dues opcions.




Poden ser usuaris d’aquest servei els majors de 60 anys, els pensionistes i els socis dels casals municipals de la gent gran. Les persones interessades poden adquirir un abonament setmanal per anar-hi de dilluns a divendres o bé utilitzar el servei de forma esporàdica. Les reserves s’han de fer, com a màxim, el dia d’abans fins a les 14 h.




L’objectiu d’aquest servei és garantir un àpat adequat a les necessitats nutritives dels usuaris, alhora que es crea un espai d’ interrelació entre la gent gran, evitant la solitud.






Adequació de l'espai




Per posar en marxa aquest menjador, el Servei d’Equipament Municipals ha instal•lat el mobiliari i els electrodomèstics necessaris per conservar i emmagatzemar els aliments i els utensilis per para taula.




El nou office, que s’ha instal•lat a l’extrem de la barra de bar del casal, consta d’un moble baix que manté l’escalfor, anomenat taula calenta, armaris per emmagatzemar la vaixella, coberts i altres utensilis, una nevera i una pica. També s’han fet les connexions als desguassos. El cost de la instal•lació ha estat de 9.996,19 € (IVA inclòs).






127 places a la ciutat




Les 32 places del Casal Municipal de la Gent Gran de Cirera se sumen a les 30 existents al Casal Municipal de la Gent Gran de Rocafonda, les 35 del Casal Municipal de la Gent Gran de Cerdanyola i les 30 del Casal Municipal del Parc Central. En total són 127 places del servei de menjador en tota la ciutat.