Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme, convidat a Màlaga per parlar sobre el futur dels residus urbans

Escoltar

El Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme, convidat a Màlaga per parlar sobre el futur dels residus urbans

L'alcalde i president del Consorci, David Bote, i el director, Carles Salesa, impartiran dues ponències

El president del Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme (CTRSU) i alcalde de Mataró, David Bote, i el director del CTRSU i assessor de la Federació de Municipis de Catalunya, Carles Salesa, seran presents a les jornades "El futuro de los residuos urbanos en la Provincia de Málaga" que organitza el dimecres 29 i el dijous 30 de març el Consorci Provincial de Residus Sòlids i Urbans de Màlaga i la Diputació de Màlaga. Es tracta d'unes jornades tècniques on es vol realitzar una anàlisi de la situació actual en matèria de gestió de residus i trobar diferents alternatives que completin la gestió de residus a la província de Màlaga dirigides a alcaldes, regidors i tècnics de medi ambient de la demarcació malaguenya.

 


Dimecres 29 de març a les 10.30 h el president del CTRSU, David Bote, serà l'encarregat de realitzar la segona ponència de la jornada, que tractarà sobre la gestió de residus en l'àmbit municipal. L'endemà, dijous 30 de març, també a 10.30 h, realitzarà la seva ponència el director del CTRSU i assessor de la Federació de Municipis, Carles Salesa. Una ponència en què explicarà casos d'èxit i de fracàs en l'aplicació de tecnologies en els models de gestió.

 


Les jornades "El futuro de los residuos urbanos en la Provincia de Málaga" també comptaran amb la presència d'altres experts i autoritats en l'àmbit de la gestió de residus com el director de l’Agència de Residus de Catalunya, Josep Maria Tost, el director de l'Àrea de Foment, Agricultura i Medi Ambient de la Diputació d'Almeria, Antonio López Navarro; la presidenta de l'Associació Nacional d'Empreses Públiques de Medi Ambient, Pilar Vázquez; el director general de l'empresa Greene Waste to Energy, Juan José Hernández Samaniego; o del responsable de projectes de residus de l'empresa Idom, Juan Lekube Insausti.

 


Les jornades es realitzaran a l'auditori "Edgar Neville" de la Diputació de Màlaga i per assistir-hi cal registrar-se prèviament a la pàgina web futuroresiduosmalaga.es.