Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El nou mitjà públic Mataró Audiovisual s’inaugura el proper dissabte 9 de setembre

Escoltar

El nou mitjà públic Mataró Audiovisual s’inaugura el proper dissabte 9 de setembre

La ciutadania podrà conèixer les noves instal·lacions, ubicades al TecnoCampus, d’11 a 15 hMataró Audiovisual, el mitjà resultant de la integració de Mataró Ràdio i m1tv, s’inaugurarà el proper dissabte 9 de setembre a les 11 h. A continuació, i fins a les 15 h, es farà jornada de portes obertes perquè la ciutadania pugui visitar les instal·lacions, situades a l’edifici universitari del TecnoCampus Mataró-Maresme (carrer de Tordera 37, edifici TCM 1, local 8).
L’alcalde, David Bote, el president de Mataró Audiovisual, Joaquim Fernàndez, i la gerent de Mataró Audiovisual, Mei Ros, seran els encarregats de fer els parlaments inaugurals.
La ciutadania podrà conèixer l’interior de Mataró Audiovisual que ocupa un espai de 208.90 m², distribuïts en planta baixa i primer pis. A la planta baixa hi ha la recepció, la redacció, la sala de racks refrigerada, la sala de control d’emissió de la televisió, una nova zona d’emmagatzematge i una nova escala d’accés a la primera planta. També a la planta baixa, com fina ara, hi ha el plató de televisió, així com els dos estudis de ràdio del Graduat de Mitjans Audiovisuals, que serviran com a estudis de ràdio auxiliars, de forma compartida amb les necessitats dels estudis de Graduat de Mitjans Audiovisuals.

Al primer pis hi ha l’àrea d’administració, sala de reunions i direcció i la zona d’estudis que compta amb un aïllament acústic especial. En aquesta zona, compartida amb la Universitat, s’han mantingut sales de postproducció i el control de televisió del Graduat de Mitjans Audiovisual, i s’ha construït el nou estudi plató i el seu control tècnic; un estudi de ràdio amb el seu control; una cabina de ràdio per a informatius i l’accés al control de realització de la televisió de Mataró Audiovisual.


11 de setembre, nova programació
El nou mitjà de comunicació resultant de la integració d’m1tv i Mataró Ràdio, gestionat per l’EPE Mataró Audiovisual, iniciarà les emissions regulars el proper 11 de setembre, data en què posarà en funcionament la nova programació, que ha estat treballada per una comissió formada per un grup de professionals.

La nova marca , "Mataró Audiovisual", agrupa els mitjans televisió, ràdio, digital i producció, que a la vegada tenen una identitat gràfica pròpia.