Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Pati Obert de l’Escola Camí del Mig del barri Pla d’en Boet reuneix joves en una lliga esportiva

Escoltar

El Pati Obert de l’Escola Camí del Mig del barri Pla d’en Boet reuneix joves en una lliga esportiva

La lliga és entre els usuaris dels patis oberts i dels espais joves dels barris de Cerdanyola i Pla d’en Boet

El projecte de Patis Oberts del Pla Educatiu d’Entorn s’ha ampliat aquest curs 2016-2017 amb la incorporació dels patis de l’Escola Camí del Mig, al barri de Pla d’en Boet. El passat 2 de febrer i els propers 3 i 31 de març es porta a terme una lliga esportiva entres els usuaris dels Espais Joves de Cerdanyola i Pla d’en Boet i els usuaris dels Patis Oberts de Cerdanyola (Escola Tomàs Viñas) i Pla d’en Boet (Escola Camí del Mig).




La lliga esportiva s’ha organitzat com un torneig de futbol, dividit en dues categories: equips de joves d’entre 11 i 15 anys, i equips per a joves d’entre 16 a 21 anys. Amb aquesta activitat es treballen diversos aspectes com els hàbits saludables vinculats a l’esport, la vinculació dels joves a serveis diferents per cobrir necessitats i demandes juvenils diverses i potenciar la dimensió comunitària de la intervenció socioeducativa amb joves als territoris.




El regidor d’Educació, Miquel Àngel Vadell, té previst assistir avui 3 de març als partits que disputaran els 7 equips de la categoria de més joves, d’entre 11 i 15 anys.




Pati obert de Rocafonda






El proper 14 de març també hi ha previst celebrar una activitat comunitària al Pati Obert de l’Escola Rocafonda amb el títol “Juguem tots plegats!”. Serà una jornada lúdica amb activitats diverses com un circuit d’activitats, malabars, tennis taula, bitlles catalanes, xocolatada, maquillatge infantil, la celebració del Joc Civilitza’t de la Creu Roja i un taller d’higiene bucodental.