Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El president Puigdemont inaugura la Cuina d’Alt Rendiment i les oficines centrals de SERHS Food a Mataró

Escoltar

El president Puigdemont inaugura la Cuina d’Alt Rendiment i les oficines centrals de SERHS Food a Mataró

El nou equipament suposa una inversió de 5 milions d’euros i dóna feina a 70 persones a la ciutat

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, acompanyat de l’alcalde, David Bote, i els màxims directius de SERHS (Ramon Bagó, president; Jordi Bagó, CEO; Raimon Bagó, director general de SERHS Food), ha inaugurat aquest matí la nova Cuina d’Alt Rendiment (CAR) i les oficines centrals de SERHS Food a Mataró. A les instal·lacions, ubicades al polígon de Mata-Rocafonda, hi treballen actualment 70 persones, tot i que SERHS Food dóna feina a més de 2.000 persones arreu de Catalunya.

 


A la inauguració també han assistit el delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Miquel A. Escobar; el secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat, Joan Aregio; la regidora de Promoció Econòmica i Innovació de l’Ajuntament de Mataró, Dolors Guillén; i el regidor de Treball, Miquel Àngel Vadell, entre altres personalitats. L’alcalde, David Bote, i el president Puigdemont han coincidit en destacar la importància que té per a Mataró la instal·lació a la ciutat d’una empresa innovadora i amb alt potencial com és SERHS.




SERHS Food ofereix un servei integral a l’àmbit de l’alimentació basat en l’activitat de producció i venda de productes alimentaris de cinquena gamma i fleca, així com de l’activitat de gestió de restauració per a tercers, tant per a col•lectivitats i institucions com serveis de càtering per a esdeveniments i macro events.




La divisió alimentària de la companyia ha centralitzat tota la seva activitat a Mataró. El seu creixement i l'interès de ser punters l’ha portat a aquesta nova ubicació, on disposa d’una més gran capacitat, millors serveis i logística. S’ha construït un centre de treball innovador i punter, pensat i equipat amb última tecnologia, per treballar amb total comoditat i flexibilitat, molt centrats en la minimització de l’impacte mediambiental i dels consums energètics.




La planta està pensada en clau de futur, amb una extensió de 2.500 m², capacitat per a 3M kg/anuals, molt polivalent i flexible per produir més de 400 referències diferents.




Gràcies a aquesta Cuina d’alt rendiment, SERHS Food preveu eixamplar el seu radi d’actuació i fer créixer el volum de les vendes un 50% en els propers tres anys, assolint els 75M€ de xifra de negoci.




SERHS Food va ser pionera en l’elaboració de plats cuinats envasats al buit a tot l’Estat. Aquest fet els ha permès crear el Sistema SINC, acrònim de Seguretat innovació i nutrició per a col·lectivitats, un sistema propi i patentat. Així mateix, especialment sensibles a les tendències i necessitats del mercat, especialment en l’àmbit escolar, disposen d’una zona totalment independent, una cuina per a l’elaboració de productes lliures d’al·lèrgens.