Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El TecnoCampus i Foundingers Group posen en marxa una programa d'acceleració d’start-ups de l'àmbit de la salut

Escoltar

El TecnoCampus i Foundingers Group posen en marxa una programa d'acceleració d’start-ups de l'àmbit de la salut

S'obre la primera convocatòria del programa, adreçada a innovacions digitals



La Fundació Tecnocampus i l’empresa Foundingers Group posen en marxa una acceleradora d’empreses de l’àmbit de la salut, anomenada Kenko . Acollirà projectes d'alt potencial de creixement en el sector salut, i s’activarà amb el suport de la plataforma Telefónica Open Future. El termini per a la presentació de sol•licituds per formar-ne part s’obre el proper 27 de desembre de 2017 i acaba el 5 de febrer. En una primera fase, s’adreça a start-ups amb innovacions digitals en el sector salut.

 


Els projectes que formin part d’aquesta acceleradora rebran un conjunt de serveis orientats a afavorir el seu creixement, maduració i desenvolupament del model de negoci. A més, comptaran amb el suport de l'equip promotors i de mentors, formació proporcionada per experts externs, accés directe a inversió i espai de treball gratuït en una oficina de l’edifici dedicat a la salut TCM6 del TecnoCampus, que s’amplia el proper mes de febrer amb nous espais per a empreses.

 


L’objectiu per al TecnoCampus és detectar start-ups innovadores en el sector de la salut que, un cop consolidades, puguin establir-se en aquest nou edifici en règim de lloguer. El programa estarà enfocat a start-ups amb un “mínim producte viable” que comptin amb un equip complementari i compromès amb el projecte. Tota la informació relativa a aquest nou programa està disponible www.tecnocampus.cat/acceleradora-salut-kenko.

 


L’acord entre la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, que gestiona el parc del mateix nom, i Foundingers Group, permet posar en marxa aquest programa amb la col·laboració entre el sector públic i el privat. L'experiència individual dels socis i col•laboradors es trasllada a un programa d'acceleració de qualitat, especialitzat i adaptat a les necessitats de les start-ups participants.