Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El treball de final de grau d’un estudiant del TecnoCampus, nova campanya de Vichy Catalán

Escoltar

El treball de final de grau d’un estudiant del TecnoCampus, nova campanya de Vichy Catalán

El curtmetratge, "Mensajes en una botella", s'ha emès per televisió



Nil Santané, estudiant de quart del Grau en Mitjans Audiovisuals del Tecnocampus, ha dut a terme el curtmetratge “Mensajes en una botella”, una peça comercial per a la marca Vicky Catalán que aquests dies s’ha pogut veure a televisió. 

 


El projecte sorgeix del Treball Final de Grau de l’estudiant i es tracta del primer curtmetratge professional que realitza, que neix com a una hibridació entre la ficció cinematogràfica clàssica i l’audiovisual comercial. El treball l’ha guiat la professora Sara Vinyals-Mirabent, que reconeix que l’estudiant ha sabut fer convergir amb èxit els coneixements adquirits durant el grau i els requeriments i característiques pròpies de la indústria. “És un repte emocionar en qualsevol missatge audiovisual, però encara més si parlem de missatges publicitaris; he volgut integrar molt bé la marca en una historia que sigui interessant i emocioni a l’espectador”, explica Santané. El resultat final ha estat una producció cinematogràfica de nivell professional que explora les possibilitats del branded content.

 


Així ho ha reconegut també la Vichy Catalán, que des de l’inici va donar suport a l’estudiant. La marca ha posat ara en marxa un pla de difusió del curtmetratge en diferents mitjans per donar visibilitat al projecte. El tràiler del curtmetratge s’ha emès per TV3 per captar l’atenció del públic i dirigir-lo al canal oficial de la marca a YouTube, on segueix la història.

 


El curtmetratge ha comptat amb la participació d’un ampli equip de treball, que ha involucrat tant companys del grau com professionals del sector. Segons Vinyals-Mirabent, un dels grans èxits del Nil ha estat “la seva capacitat de lideratge i l’exigència en un projecte de gran magnitud com aquest”.

 


El compositor Angel Valverde, també professor del Grau en Mitjans Audiovisuals, ha participat en el projecte amb la creació de “Stay”, una melodia alegre, interpretada per Ainhoa Sánchez, que acompanya i dona ritme a la història que explica el curtmetratge. Actualment, el Nil ha començat a treballar com a autònom per diferents marques comercials de Barcelona i encara el seu futur professional cap a la direcció de fotografia.