Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament comença els tractaments al clavegueram per controlar les plagues d'insectes i rosegadors

Escoltar

L’Ajuntament comença els tractaments al clavegueram per controlar les plagues d'insectes i rosegadors

Per tercer any s’utilitza un producte més eficaç i menys tòxic per lluitar contra paneroles i altres insectesL’Ajuntament ha començat aquesta setmana els tractaments que es fan al clavegueram dins de la campanya de control de plagues d’insectes i rosegadors. Els treballs comporten actuar a 5.554 pous del clavegueram, el 100% de la xarxa del municipi.
Per tercer any consecutiu s’utilitza un producte més eficaç i amb menor impacte ambiental i per a la salut de les persones, en concret una pintura insecticida que permet lluitar contra les plagues de paneroles i altres insectes de manera més contundent. D’altra banda, també s’utilitza un producte contra rosegadors quan es detecta la presència dels mateixos.
Els tractaments al clavegueram es realitzaran fins a mitjan del mes de juny. A part d’aquesta campanya anual, el Servei de Salut Pública de l’Ajuntament realitza controls de plagues a tots els edificis municipals de manera periòdica i activa els protocols necessaris quan es reben avisos des d’algun punt concret del municipi o es detecten incidències.
A partir del mes d’abril, l’Ajuntament té previst iniciar la campanya de control del mosquit tigre.