Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament finalitza els treballs d’urbanització de la zona verda que ha substituït l’antic edifici de Can Civit

Escoltar

L’Ajuntament finalitza els treballs d’urbanització de la zona verda que ha substituït l’antic edifici de Can Civit

A més de l’ampliació de voreres es crea un nou espai de jocs infantilsL’Ajuntament ha finalitzat aquesta setmana els treballs d’urbanització de la nova zona verda que, a la ronda de Leopoldo O’Donnell, ocupa l’espai públic resultant de l’enderroc de l’antic edifici de Can Civit. L’espai, amb una nova zona de jocs infantils, ja es podia utilitzar des de feia setmanes, però quedava pendent retirar l’armari de les antigues escomeses de subministrament elèctric, treballs que s’han dut a terme aquesta setmana.

Les obres de la nova zona verda van començar el passat mes de juny. L’antic edifici de Pintures es va enderrocar i es va deixar el solar lliure per començar les obres d’urbanització. La nova plaça, de 975 m², té una zona de jocs infantils amb tancament de fusta que incorpora un gronxador adaptat per a infants amb problemes de mobilitat. Al costat de la ronda s’ha col·locat paviment de vorera de peces de pedra artificial. L’eixamplament de la vorera ha permès plantar més arbres. S’ha instal•lat nou enllumenat per a la plaça i col·locat papereres, bancs i una font.

El pas de vehicles per a la sortida de l’aparcament privat que hi ha l’àmbit s’ha desplaçat uns metres, també a tocar del nou mur, s’ha eixamplat el pas de vianants i l’estacionament, que ha passat de semibateria a cordó. 
L’obra ha anat a càrrec de l’empresa Catalana d’Infrastructures i Serveis Associats SL, a qui l’Ajuntament va adjudicar els treballs per un import de 113.923,48 €. D’aquests, 100.000 € s’han finançat mitjançant els ajuts de la Xarxa de Governs Locals de la Diputació de Barcelona.